Kokki’s Foute Party en Lente Feest 24 & 25 maart 2023

Kokki’s Foute Party op vrijdag 24 maart en Kokki’s Lente Feest op zaterdag 25 maart

In 2023 gaan we het anders doen, we gaan 2 dagen feest vieren!

Op vrijdag 24 maart een heuse Kokki’s Foute Party! Met Qmusic, Immer Hansie en Tim Schalkx, wordt het dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits die eigenlijk best goed zijn! Y-M-C-A! No no no no no! Una paloma blanca, Sex on the beach, We are the children of the night… Confetti het publiek in, handjes in de lucht en zingen… Al jarenlang is de Foute Party een begrip in Nederland.

Vanaf 19:30 uur is het terrein geopend en het zal tot ongeveer 01.00 uur duren.

Op zaterdag 25 maart organiseren wij net als vorig jaar Kokki’s Lentefeest! Deze avond zal de band Summerland de avond vullen met daarnaast optredens van: Belinda Kinnaer, Marco de Hollander en Dennie Christian.

Vanaf 19:00 uur is het terrein open en het duurt tot ongeveer 0.00 uur.

 

Een los ticket voor de vrijdag kost € 17,50(excl. servicekosten) en voor de zaterdag ook € 17,50(excl. servicekosten).  Er zijn combi tickets verkrijgbaar voor vrijdag en zaterdag voor € 32,50(excl. servicekosten)

 

Klik hier om de tickets te bestellen.

 

Bij het bezoeken van Kokki’s Foute Party en Kokki’s Lentefeest gaat u automatisch akkoord met de huisregels.

Lees hier de huisregels.

 

Adres:
Bovenheigraaf in Oldebroek, weiland nabij nr 15.

 

 

Met de jarenlange ervaring, het enorme repertoire, het onuitputtelijke enthousiasme, instrumentale en vocale veelzijdigheid en geweldig licht en geluid, is Summerland dè band voor jouw feest of evenement.

Summerland heeft inmiddels 3 singles op hun naam staan waarvan de hit “Aloosie “het bekendst is. Ook heeft het orkest in 2007/2008/2009/2010 alle grote concerten live begeleid met, toen het grootste talent van Nederland, “JANNES” (van o.a. de hit “een beetje meer”). Eén ding is zeker, of het nu een bruiloft, kermis, feesttent, braderie, zaal of dorpsfeest is, Summerland weet er raad mee, succes verzekerd.

In 2015 heeft de band hun laatste single uitgebracht: “Een dag als deze”. Deze is geschreven door Jan Keizer (BZN) en opgenomen in de Rooftop Studios te Holten. Dit is onder meer de studio van o.a. Andre Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes en Jeroen van de Boom.
Summerland is een uiterst professioneel orkest dat van alle markten thuis is, van oude dansen, zoals Tango/Engelse wals etc, tot aan de nieuwste hits van dit moment en alles, maar dan ook alles wat daartussen zit (roep maar en ze spelen het!!!).
Summerland beschikt over uiterst professioneel geluid en een lichtshow. Het orkest kan op alle wensen van de klant zo goed mogelijk ingaan en zo het feest tot een succes te maken.
Met 5 musici en een spetterende zangeres kan deze band alle denkbare evenementen aan van kleine tot grote zalen of tenten.